banner superbrains

banner superbrains

Superbrains

Superbrains

Wanneer je aangemeld bent bij 1nP, maar jouw behandeling nog niet direct van start kan gaan, dan bieden we je de mogelijkheid om tijdens de wachttijd, in samenwerking met Superbrains, alvast een start te maken in je hersteltraject.

Wat is Superbrains?

Superbrains is een mentale gezondheidsapp. Je kunt hierin werken aan je herstel door aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen. Je gebruikt Superbrains op je tablet of smartphone. Waar, wanneer en hoe jij dat wilt.  Het is een gebruiksvriendelijke app waarin je met een paar vingerbewegingen toegang hebt tot een grote hoeveelheid informatie, bewezen effectieve oefeningen en bovendien een persoonlijke coach. Bekijk deze video voor meer informatie. 

Kosten voor Superbrains zijn meegenomen in ons behandelaanbod en worden daardoor volledig vergoed door de verzekeraar. Wil je alvast vrijblijvend een kijkje nemen in de app, download dan de app:

Meer over Superbrains >

Privacy en veiligheid:

Net als jij vinden we jouw privacy zeer belangrijk. We werken alleen maar met partijen en apps die aan onze strenge eisen voldoen. Uitsluitend wanneer je bij het aanmelden daar toestemming voor geeft wordt jouw naam, geslacht, telefoonnummer, e-mailadres en dossiernummer doorgegeven aan Superbrains. Zij hebben deze gegevens nodig om contact met je op te nemen voor installatie en activatie van de app. Lees hier hoe Superbrains met jouw gegevens omgaat. Je vindt hier ook informatie over algemene voorwaarden en hun certificeringen.

Meer over privacy bij Superbrains >

Vragen:

Voor algemene vragen over jouw aanmelding kan je terecht bij de Zorgadministratie van 1nP via 0900 - 555 3000

Voor vragen over Superbrains verwijzen we je graag naar Support | Superbrains.

Contact met Superbrains >