Wachtlijst

Wachtlijst zorgverzekeraars - laatste update: 15-06-2024

 

Wachttijden

 

Over het algemeen probeert 1nP te voorkomen dat er wachtlijsten ontstaan. Als gevolg van de grote vraag naar zorg, zijn er sommige behandelaars die wel een wachtlijst hanteren of zelfs een tijdelijk stop voor aanmeldingen hebben. We begrijpen dat dit voor jou als cliënt vervelend kan zijn, omdat je graag zo snel mogelijk wilt beginnen met de behandeling.

Wij benadrukken dat er géén wachttijd is tussen de intake en de start van de behandeling bij 1nP. Dit betekend dat zodra de intake is afgerond, jouw behandeling direkt kan starten. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk de zorg krijgt die je nodig hebt. Mocht je nog vragen hebben over de wachttijden of als je andere zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

 

Superbrains

We begrijpen dat het wachten op de start van je behandeling soms moeilijk kan zijn. Daarom bieden we je in samenwerking met Superbrains de mogelijkheid om tijdens deze wachttijd alvast een start te maken met je hersteltraject.

 

Wat is Superbrains?

Superbrains is een gebruiksvriendelijke mentale gezondheidsapp waarin je op je tablet of smartphone, met allerlei weterschappelijk bewezen therapievormen, instructiefilmpjes en oefeningen, alvast kunt gaan werken aan jouw persoonlijke behandeldoelen. Deze doelen stel je zelf vast, met behulp van gecertificeerde vragenlijsten en testen.

Als gebruiker van Superbrains heb je toegang tot een schat aan informatie en bewezen effectieve oefeningen. Om de behandelvormen vol te houden en succesvol af te ronden, word je boven dien ondersteund door een digitale coach en een ervaringsdeskundige  op afstand.

Meer informatie over Superbrains vind je Superbrains - 1np.nl