Wachtlijst

Wachtlijst zorgverzekeraars - laatste update: 10-11-2019

Alhoewel we binnen Stichting 1nP vrijwel zonder wachtlijst werken, zijn we soms helaas genoodzaakt om met een aanmeldingswachttijd te werken. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar waar u verzekerd bent en de afspraken die we daarmee gemaakt hebben. Op dit moment zijn er geen extra wachttijden per verzekeraar.

 

Bij de meeste van onze behandelaars kunt u direct terecht. Door drukte in de praktijk zou het kunnen zijn dat de behandelaar van uw keuze een langere wachttijd heeft. Deze wachttijd vindt u nadat u de behandelaar van uw keuze hebt geselecteerd bij ‘Inschrijven cliënten‘ op deze website. U kunt natuurlijk altijd contact zoeken met de behandelaar om te overleggen over de wachttijd. Mocht de wachttijd te lang blijken, dan kunnen we u helpen een andere geschikte behandelaar bij u in de buurt te zoeken.

 

Wachtlijst jeugd - laatste update: 05-11-2019

Bij 1nP is er geen verschil in wachttijden voor kinderen/jeugdigen en volwassenen.

 

Door te klikken op ‘Ik heb een verwijsbrief voor Basis ggz (vanaf 18 jaar)’ of ‘Ik heb een verwijsbrief voor Specialistische ggz (vanaf 18 jaar) of ‘ Ik heb een verwijsbrief voor Kind en Jeugd ggz’ en vervolgens uw postcode in te vullen zult u een kaartje te zien krijgen met al onze praktijken (teams) in en rond dit postcodegebied. Door op zo’n praktijk/team door te klikken vindt u alle informatie inclusief de wachttijden van dit team en als u een  professionals selecteert ziet u daar de wachttijd van deze professional.

 

Helaas geldt voor kind- en jeugdzorg dat we afhankelijk zijn van de door de gemeentes toegekende budgetten.

 

Onderstaande regio's hebben het gehele jaar 2019 geen contracten met 1nP. Zorg via 1nP wordt in deze regio's niet door de gemeenten vergoed:

Amsterdam-Amstelland

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gooi- en Vechtstreek

Groningen

Holland Rijnland

Kop van Noord-Holland

Lekstroom

Midden Holland

Noord Kennemerland

Noord Veluwe

Rivierenland

Twente

West-Friesland

West-Brabant Oost en West-Brabant West

Zuid Holland Zuid