Cliëntenportaal

Via ons cliëntenportaal communiceren wij met jou als client.

Graag vertellen wij je wat meer over het cliëntenportaal; een online omgeving waar je veel informatie vindt. Je krijgt hier toegang toe en kunt dan profiteren van alle gemakken.

 Het activeren van het clientenportaal gaat heel eenvouding. Als je je hebt aangemeld via de website bij 1nP dan ontvang je in je e-mail om jouw persoonlijke account te activeren (kijk ook altijd even bij de SPAM en/of ongewenst mail). Vervolgens maakt je een wachtwoord aan en daarna kun je inloggen op een beveiligde omgeving. Binnen het cliëntenportaal vind je de inschrijfbevestiging, een deel van jouw dossier (zoals het verslag van de gesprekken, de behandelovereenkomst, toekomstige afspraken, berichten van je behandelaar, en overige communicatie). Tevens tref je in het portaal een digitale bibliotheek met veel nuttige informatie. Ook nadat de behandeling is afgerond kun je gebruik blijven maken van het portaal waar je de opgeslagen informatie kunt blijven inzien.

Eventuele vragen die je nog hebt over dit portaal kun je via de zorgadministratie van 1nP stellen.

Als je het cliëntenportaal hebt geactiveerd, EN de behandelaar heeft het dossier geaccepteerd, heb je ook de mogelijkheid om een zelfhulpmodule via Therapieland te volgen. Je kunt hierbij denken aan: balans, ontspanning, lekker slapen en zelfcompassie.
Ook kun je samen met de behandelaar bepalen of én welke modules je begeleid wilt inzetten tijdens de behandeling. Wil je zien hoe Therapieland werkt? 
Klik dan hier. 

Digitale communicatie

Wij communiceren veel digitaal, om je goed te kunnen bereiken en te informeren is jouw e-mailadres daarom belangrijk. Let op: hetzelfde e-mailadres is niet voor meerdere cliënten bruikbaar.

Mocht je geen e-mailadres hebben neemt u dan contact op met de zorgadministratie, zij helpen je graag verder. Wij vragen je om eventuele wijzigingen in jouw e-mailadres door te geven aan de zorgadministratie (telefoonnummer 0900 - 555 3000) of per e-mail naar zorgadministratie@1np.nl.