Aansluiten bij 1nP

Aansluiten bij 1nP

Wil je een GGZ praktijk starten? En zoek je kwaliteit èn samenwerking?

Sluit je dan nu aan bij ons netwerk en profiteer van de kracht van 1nP!

 

Introductie

Bent u psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog of GGZ-verpleegkundig specialist dan is het mogelijk om aan te sluiten.

U werkt niet in loondienst, maar u werkt op basis van een Raamovereenkomst geen werkgeversgezag. Dit betekent dat cliënten zich aanmelden bij 1nP en u, samen met het multidisciplinaire team, de behandeling van de cliënt in opdracht van 1nP uitvoert.

Voordat u verder leest kunt u deze film bekijken, waarin collega’s hun ervaring met 1nP met u delen.

 

 

Werken als zzp'er bij
U kunt als professional op vele manieren werkzaam zijn in de netwerkorganisatie van 1nP. Er wordt steevast een beroep gedaan op uw eigen verantwoordelijkheid en uw beroepsmatige accuratesse. Aangesloten professionals zijn niet in dienst bij 1nP. U werkt met ons op basis van een Raamovereenkomst geen werkgeversgezag  (goedgekeurd door de Belastingdienst) met volledig behoud van uw eigen zakelijke en vakinhoudelijke verantwoordelijkheden. In deze overeenkomst staan de rechten en plichten van u als zzp'er vastgelegd.

Verbondenheid met collega’s en 1nP
1nP werkt met lokale multidisciplinaire teams, RVE’s (resultaat verantwoordelijke eenheden) waarmee een variatie van deskundigheden kan worden aangeboden . Uw vakgebied en uw expertise kunnen een welkome aanvulling bij zo'n cluster zijn.
Vanuit 1nP vinden wij het erg belangrijk dat professionals actief zijn in onze organisatie.  Kernwoorden die het profiel van een 1nP’er beschrijven, zijn: proactief, deskundig, communicatief, geïnformeerd, transparant, open minded, zelfstandig, betrokken. Voelt u zich aangesproken door deze termen, dan past 1nP bij u.

 

Wilt u weten of u onze ideale 1nP professional bent? Kijk dan naar onderstaand filmpje.

 

Alle voordelen samengevat

  • Kosteloos gebruik van Extenzo, een volledig geïntegreerd softwarepakket voor de ambulante GGZ, zowel voor de Basis als de Specialistische zorglijn
  • Cliënten melden zich via 1nP bij u aan, uiteraard uitsluitend met instemming van uzelf
  • Ondersteuning door een professioneel secretariaat dat u graag met alle vragen helpt
  • Heldere gecertificeerde NEN:EN 15224:2012 (ISO voor de zorg) bedrijfsvoering met grondig gewaarborgde kwaliteitseisen
  • Een uitgebreid netwerk van professionals waarmee u via een gesloten en beveiligd ‘social-media-systeem’ kunt communiceren, bestanden delen en deel kunt nemen in fora over diverse vakinhoudelijke onderwerpen
  • ROM is volledig geautomatiseerd in de software. Aanlevering naar SBG hiervan wordt door 1nP uitgevoerd
  • Een beveiligde cliëntenportal met dossierinzage en E-Health modules, geïntegreerd in de software
  • Financiële bevoorschotting in de Specialistische GGZ vindt plaats via een maandelijkse declaratie op basis van uw verrichtingen. Eindafrekening volgt na afsluiten van een DBC. In de Basis GGZ vindt de financiering plaats via maandelijkse declaratie van een uurtarief
  • Een goed na- en bijscholingstraject voor aangesloten professionals

Voor nadere informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met aansluiten@1np.nl
Graag met vermelding van uw naam, professie, praktijkadres en telefoonnummer.