Over ons

Over ons

Bij 1nP staat de cliënt centraal en is regisseur over diens eigen herstelgerichte traject. 1nP biedt hoogwaardige psychische of psychiatrische behandeling afgestemd op de individuele hulpvraag van de cliënt. We zorgen, ongeacht de financieringsgrond, voor de naadloze overgang van 'zelfzorg' en 'zelfmonitoring' naar 'samenzorg' en weer terug. De relatie cliënt-zorgprofessional staat in alles centraal, waarbij de zorgprofessional als deskundige de cliënt coacht bij diens concrete hulpvraag.

Naast deze persoonlijke, intuïtieve en sensibele benadering van de relatie met de cliënt ondersteunt 1nP de herstelgerichte zorg voor de cliënten via een goed doordacht palet aan eigentijdse en digitale middelen, die passen in een toekomstbeeld van de ggz van morgen.

Stichting 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep.

Contact

Secretariaat Cliënten

Telefoon: 0900-5553000

E-mail: secretariaat@1nP.nl

Secretariaat Professionals

Telefoon: 0181-611886

E-mail: secretariaat@1nP.nl

Postadres

Stichting 1nP

Postbus 199

3220 AD Hellevoetsluis

Bezoekadres

Stichting 1nP

Gallasplein 3 - 5

3221 AB Hellevoetsluis

Samenwerken met 1nP

Bent u psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog of GGZ-verpleegkundig specialist dan is het mogelijk om aan te sluiten. U werkt niet in loondienst, maar u werkt op basis van een Raamovereenkomst geen werkgeversgezag. Dit betekent dat cliënten zich aanmelden bij 1nP en u, samen met het multidisciplinaire team, de behandeling van de cliënt in opdracht van 1nP uitvoert.