Gun u zelf een vliegende start met uw eigen praktijk en kom naar de 1nP informatieavond!

Gun u zelf een vliegende start met uw eigen praktijk en kom naar de 1nP informatieavond!

 

U speelt met de gedachte om als regiebehandelaar in de ggz een eigen praktijk te starten. Een spannende maar vooral ook leuke stap om te maken!

Uiteraard komen hier ook vragen en praktische zaken bij kijken: het afsluiten van verzekeringen, het regelen van een elektronisch patiëntendossier en het bijhouden van alle administratieve processen.

 

Graag  nodigen we u uit voor onze informatieavond op ... (nader te bepalen datum) waar we graag met u in gesprek gaan over het volgende:

  • Wat is er zoal nodig voor een vliegende start als ggz zelfstandige;
  • Wat kan 1nP betekenen in het “ontzorgen” van de praktische zaken;
  • Met wie werk ik samen, wat is het netwerk dat voor mij ter beschikking staat als ik me aansluit bij 1nP;
  • Wat zijn de voordelen als professionals wanneer je aangesloten bent bij 1nP.

 

Naast de bestuurder van Stichting 1nP, Gerard van Kesteren is er ook een al aangesloten professional aanwezig die iets vertelt over de samenwerking met 1nP en zijn er ook relatiebeheerders van Stichting 1nP aanwezig. Zij kunnen u onder andere informeren over de netwerken die in de verschillende regio’s actief zijn. Ook kunt u collega ggz professionals ontmoeten op deze avond.

 

Aanmelden

Let op: Wanneer u geen regiebehandelaar bent is het van belang dat u eerst op zoek gaat naar een regiebehandelaar waarmee u kunt gaan samenwerken. Als u een regiebehandelaar kent die al is aangesloten bij 1nP en die graag met u wilt samenwerken, of u meldt zich aan met een regiebehandelaar met wie u gaat samenwerken, dan bent u van harte welkom. Voor regiebehandelaren gelden deze voorwaarden niet.

 

U kunt u zelf aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan van ons een bevestiging toegestuurd van uw aanwezigheid. Onderstaand treft u de details van deze avond. Uiteraard verzorgt Stichting 1nP een drankje.

Formulier

Aanmelden informatieavond

Details avond

Details avond

 

Waar?             Nader te bepalen  te Utrecht
Wanneer?      Nader te bepalen:

Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft het bestuur van Stichting 1nP besloten om de informatieavond van 14 april te annuleren. Er zijn op dit moment al veel afzeggingen gekomen van deelnemers die werken in zorginstellingen en vanuit hun werkgever niet meer naar externe bijeenkomsten mogen komen. Omdat wordt verwacht dat de verspreiding van het virus in Nederland nog niet op zijn hoogtepunt is en er mogelijk nieuwe maatregelen zullen volgen vanuit het RIVM voor bijeenkomsten, is besloten het zekere voor het onzekere te nemen en niet langer af te wachten.
Hoe laat?       Inloop 19:00 uur, start 19:30 tot 21:30 uur

 

Graag tot ziens!