Gun u zelf een vliegende start met uw eigen praktijk en kom naar de 1nP informatieavond!

Gun je zelf een vliegende start met je eigen praktijk en volg de 1nP informatie Webinar!

Je speelt met de gedachte om als regiebehandelaar in de ggz een eigen praktijk te starten. Een spannende maar vooral ook leuke stap om te maken!

Uiteraard komen hier ook vragen en praktische zaken bij kijken: het afsluiten van verzekeringen, het regelen van een elektronisch patiëntendossier en het bijhouden van alle administratieve processen.

Dinsdag 8 december organiseren wij een Webinar waar we je graag voor uitnodigen en waar we graag met je in gesprek gaan over het volgende:

  • Wat is er zoal nodig voor een vliegende start als ggz zelfstandige;
  • Wat kan 1nP betekenen in het “ontzorgen” van de praktische zaken;
  • Met wie werk je samen, wat is het netwerk dat voor jou ter beschikking staat als je je aansluit bij 1nP;
  • Wat zijn de voordelen als professional wanneer je aangesloten bent bij 1nP.

Naast de bestuurder van Stichting 1nP, Gerard van Kesteren, is er ook een al aangesloten professional aanwezig die iets vertelt over de samenwerking met 1nP en zijn er ook relatiebeheerders van Stichting 1nP aanwezig. Zij kunnen je onder andere informeren over de netwerken die in de verschillende regio’s actief zijn. Ook kan je collega ggz professionals ontmoeten op deze avond.

Aanmelden

Let op: Wanneer je geen regiebehandelaar bent is het van belang dat je eerst op zoek gaat naar een regiebehandelaar waarmee je kunt gaan samenwerken. Als je een regiebehandelaar kent die al is aangesloten bij 1nP en die graag met je wil samenwerken, of je meldt je aan met een regiebehandelaar met wie je gaat samenwerken, dan ben je van harte welkom! Voor regiebehandelaren gelden deze voorwaarden niet.

Je kunt jezelf aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging van je deelname.

Formulier

Aanmelden informatieavond

Details avond

Details avond

 

Wanneer?      13 april a.s.

Hoe laat?       Start 19:30 tot 21:00 uur

 

Graag tot ziens!