Aansluiten bij 1nP

Wil je een GGZ praktijk starten? En zoek je kwaliteit èn samenwerking?

Sluit je dan nu aan bij ons netwerk en profiteer van de kracht van 1nP!

 

Introductie

Bent u psychiater, klinisch psycholoog, psychotherapeut, GZ-psycholoog of GGZ-verpleegkundig specialist dan is het mogelijk om aan te sluiten.

U werkt niet in loondienst, maar u werkt op basis van een Raamovereenkomst geen werkgeversgezag. Dit betekent dat cliënten zich aanmelden bij 1nP en u, samen met het multidisciplinaire team, de behandeling van de cliënt in opdracht van 1nP uitvoert.


Voordat u verder leest kunt u deze film bekijken, waarin collega’s hun ervaring met 1nP met u delen.

 

Werken als zzp'er bij 1nP

U kunt als professional op vele manieren werkzaam zijn in de netwerkorganisatie van 1nP. Er wordt steevast een beroep gedaan op uw eigen verantwoordelijkheid en uw beroepsmatige accuratesse. Aangesloten professionals zijn niet in dienst bij 1nP. U werkt met ons op basis van een Raamovereenkomst geen werkgeversgezag  (goedgekeurd door de Belastingdienst) met volledig behoud van uw eigen zakelijke en vakinhoudelijke verantwoordelijkheden. In deze overeenkomst staan de rechten en plichten van u als zzp'er vastgelegd.

Verbondenheid met collega’s en 1nP

1nP werkt met lokale multidisciplinaire teams, RVE’s (resultaat verantwoordelijke eenheden) waarmee een variatie van deskundigheden kan worden aangeboden . Uw vakgebied en uw expertise kunnen een welkome aanvulling bij zo'n cluster zijn. Aansluiting bij 1nP kan dan ook uitsluitend op aanbeveling van de RVE waarmee u gaat samenwerken.
Vanuit 1nP vinden wij het erg belangrijk dat professionals actief zijn in onze organisatie.  Kernwoorden die het profiel van een 1nP’er beschrijven, zijn: proactief, deskundig, communicatief, geïnformeerd, transparant, open minded, zelfstandig, betrokken. Voelt u zich aangesproken door deze termen, dan past 1nP bij u.

Wilt u weten of u onze ideale 1nP professional bent? Kijk dan naar onderstaand filmpje.

 

Alle voordelen samengevat

  • Gebruik van Extenzo, een eigentijds, intuïtief en procesgestuurd EPD, zowel voor de Basis, Specialistische als Jeugd GGZ
  • Ondersteuning door een professioneel secretariaat dat u graag met alle vragen helpt
  • Heldere ISO- en HKZ-gecertificeerde bedrijfsvoering met grondig gewaarborgde kwaliteitseisen
  • Een uitgebreid netwerk van professionals waarmee u via een gesloten en beveiligd ‘social-media-systeem’ kunt communiceren, bestanden delen en deel kunt nemen in fora over diverse vakinhoudelijke onderwerpen
  • Een beveiligde cliëntenportal met dossierinzage en E-Health modules, geïntegreerd in de software
  • Financiële bevoorschotting in de Specialistische GGZ via een maandelijkse declaratie op basis van uw verrichtingen. Eindafrekening volgt na afsluiten van een DBC. In de Basis en Jeugd GGZ vindt de financiering plaats via maandelijkse declaratie van een uurtarief
  • Een goed na- en bijscholingstraject voor aangesloten professionals

 

Als uw interesse is gewekt en u wilt meer informatie dan kunt u bellen met onze afdeling relatiebeheer op nummer 088-0301200 of u vult onderstaand formulier in. Eén van onze relatiebeheerders zal dan binnen 3 werkdagen contact met u opnemen.

  

Ik heb interesse in het behandelaarschap bij Stichting 1nP
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Voer een geldig e-mailadres in.
Dit veld is verplicht.
Vul a.u.b. uw volledige tiencijferige telefoonnummer in.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.